BioDrain STB – Biologista viemärinhoitoa vuodeksi

80,00 

Viemärit haisee, viemärit ei vedä. Ratkaisuksi biologista viemäreiden kunnossapitoa hyötybakteereilla vuodeksi. BioDrain:n annostelu viemäristöön ehkäisee ja eliminoi hajut ja tukokset.

Kuvaus

  • BioDrain STB –  on ratkaisu haiseville ja hitaasti vetäville viemäreille. Annospusseissa olevat biljoonat bakteerit syövät ja tuhoavat; pahan hajun lähteen, sekä tukkeiksi muodostuneet orgaaniset jätteet.
  • Tehokas yhdistelmä valikoituja hyötybakteereja, jotka hajottavat ja poistavat monenlaista orgaanista jätettä kuten keitinrasvaa, kasviöljyjä, hedelmä- ja vihannesjäämiä, sokereita, tärkkiä, proteiineja, ihmisjätöksiä ja hiuksia.
  • Soveltuu erinomaisesti septitankkien, viemäriputkistojen, lattiakaivojen, keittiöviemäreiden ja wc-viemäreiden huoltoon.
  • Miksi bakteerit? -Koska tarkkaan luonnosta valitut hyötybakteerit eivät vain siirrä rasvaa, vaan syövät sitä. Bakteerit elävät syömällä näitä putkistoon päätyviä rasvoja, öljyjä ja muita yllämainittuja aineita. Hyötybakteerit myös lisääntyvät nopeasti ja muodostavat putkistoon biofilmin, jonka ansiosta putkiston seiniin ei pääse kiinnittymään putkistolle haitallisia aineita. Näin ollen putkistoon ei pääse kertymään rasvaa ja muita putkistolle haitallisia aineita, jotka ajan kanssa alkavat tukkimaan ja syövyttämään putkistoa. Bakteerit ovat myös hyvin Ekologinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu. Ei myrkkyjä, kemikaaleja, liuottimia tai happoja!
  • Purkki sisältää 12 bakteeripussia (yksi pussi sis. yli 20 biljoonaa entsyymejä tuottavaa bakteeria), käyttösuositus yksi pussi/kk.
    Vuoden annos/purkki.

Lisätiedot

Paino 0.36 kg
Mitat 7 × 7 × 15 cm
Määrä

12 pussia, 1 pussi/kk

Käyttö

Käyttöohjeet purkissa.

Säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä.
Säilytä lasten
ulottumattomissa.

Turvallisuus

Ei ihmis- tai eläinkäyttöön.
Tuote ei sisällä
patogeenisiä bakteerikantoja.
Saattaa ärsyttää silmiä ja ihoa.

Tuotesivu

https://www.tpmoy.fi/viemarihuolto/#biologinenviemarinhoitoaine

Tomitusaika

1-2 päivää

Go to Top